Wat is een gepersonaliseerd kinderboek?

frame3

Kies zelf de naam van het hoofdpersonage

Stel je voor: je bestelt een kinderboek, maar je kan zelf kiezen hoe het eruitziet.
Je kan je eigen naam aan het hoofdpersonage geven. Van een ander personage pas je het uiterlijk aan. Oei, een splitsing. Gaan we naar links, naar rechts of rechtdoor? En wat heeft dat voor gevolg voor het verhaal? Kies maar!

Dat is een gepersonaliseerd kinderboek. Iedereen die het bestelt, zal dus een lichtjes ander boek in handen hebben. Het verhaal is grotendeels hetzelfde, maar er staat een andere naam, er wordt een andere weg gekozen, of een ander voorwerp wordt gebruikt in dezelfde situatie.

diefstal

Markt, kermis of concert? Jij kiest!

Elk boek is dus uniek. Als twee kinderen het boek bestellen, kunnen ze gaan vergelijken. “Hé, bij jou is het kermis, bij mij is er een concert!” “In mijn boek reizen ze door de lucht, maar in het jouwe over land en zee!”
Eens je de keuzes gemaakt hebt, wordt het boek zelf door het systeem achter Tiny Tale’s Bookshop samengesteld. Daarna wordt het boek gemaakt en opgestuurd. Je kan ook kiezen om het boek in pdf te ontvangen, om op de computer, tablet of telefoon te lezen.
Vind je het lastig om al die vragen in te vullen? Doet het er eigenlijk niet toe? Er is ook een “maakt niet uit”-optie. Dan kiest de computer voor jou 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s