De Tijdrovers

de tijdroversDe Tijdrovers is een avontuurlijk fantasieverhaal voor 7- tot 10-jarigen, met illustraties van Jellie Goedhart. Het is nu verkrijgbaar bij Tiny Tale’s Bookshop, een gloednieuwe uitgever van gepersonaliseerde kinderboeken.

Het is een verhaal dat nooit hetzelfde is en dat verdergaat als je klaar bent met lezen…

Hoezo? Lees er alles over op
button tijdroversnet

Advertenties

Een gedachte over “De Tijdrovers

 1. arwenneke zegt:

  Het boek heeft een vlotte schrijfstijl, aangepast woordgebruik, humor die in het verhaal geweven zit en… toch wel zeer bijzondere namen van de kleine jongen en zijn boeman. De voornamen van mijn zoon en zijn beste vriend komen niet vaak voor. Dat die twee nu samen op avontuur gaan in een boek geeft het allemaal iets magisch.
  Het is het eerste wat de aandacht van een kind trekt en dan is het aan de schrijver om die aandacht te houden…
  Anders dan bij andere naamboeken is dat De tijdrovers ook effectief inhoud heeft. Het is een gepersonaliseerd, doch volwaardig verhaal dat zich afspeelt in een fantasiewereld op kindermaat.
  Andere boeken die ik ken geven niet echt het gevoel een heel samenhangend verhaal te zijn met inhoud. Het zijn voorgekauwde pagina’s die gekopieerd en geplakt worden en zo voelt het ook aan bij het lezen. Vaak leuke boeken voor jonge kleuters, maar oudere kinderen vinden het toch al snel kinderachtig (naar mijn ervaring).
  De Cooman geeft de lezer dit kopieer-en-plakgevoel helemaal niet. Al lezende kom je inderdaad achter keuzes die je gemaakt hebt, maar waarbij je jezelf de vraag stelt hoe het verhaal anders gelopen zou zijn. Bij een keuze had ik zelfs pas na het verhaal door dat ik die gemaakt had bij het bestellen omdat hij zo goed in het verhaal verweven zat dat ik niet eens door had dat het een “gekozen” scene was.
  Dat het boek blijft kleven aan een fantasierijk kind wordt bewezen door de grote “blokkenrobot” die hier enkele dagen terug werd opgebouwd en dewelke “Bliepje” gedoopt werd.
  Kortom: wij zijn laaiend enthousiast over dit boek en raden het zeker aan als (voorlees)boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s