Schrijf eens 3038 woorden

Je kan je misrekenen. Je kan je heel erg misrekenen. En dan kan je Bavo De Cooman heten en denken dat je een maand lang genoeg tijd hebt om 50000 woorden bij elkaar te schrijven. Viel dat wel even tegen. Ik was nochtans goed begonnen. Na een week alle kleine stukjes tijd vol te schrijven zat ik toch al aan een kleine 3000 woorden. Een goed begin, maar daar bleef het bij. Ik wist meteen waarom ik al die voorgaande jaren niet had durven meedoen. November is geen ideale maand voor mij om een NaNoWriMo’ke te doen.

Maar goed. Elk nadeel heb zo z’n voordeel: Ik heb lekker wild in het rond geschreven en dat was wel even geleden. Die 3038 woorden die dat opleverde, kwamen terecht bij een 7-tal verschillende verhalen of projecten, en daar kwamen weer meer ideeën uit voort, stukjes die ik in de komende periode verder ga uitwerken. En al heb ik van het vervolg op de Tijdrovers nauwelijks een letter op papier, het is al veel duidelijker waar het verhaal naartoe gaat.

Dus of ik volgend jaar weer mee doe aan die NaNoWriMo? Dat zal wel zijn dadde. Voor het duwtje in de rug om eens goed zonder na te denken door te schrijven, en daarbij liefst ook iets hoger dan 3038 te springen. Moet lukken, toch?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s