De Kamer van Kaboenke

kamer van kaboenke titel.pngNieuw verhaal…

Het is voorleesweek! Ideale gelegenheid om nog eens een verhaal op u los te laten. De Kamer van Kaboenke is een knotsgek, superspannend verhaal boordevol fantasie. Om voor te lezen aan kinderen van 6-10 jaar of om zelf te lezen voor de lol (die is gegarandeerd).
Mini Milo is zelfs voor een dwerg nogal aan de kleine kant. Daar wil hij maar wat graag aan veranderen, maar niets helpt, zelfs boterhammen met mosterd eten niet. De enige kans die hij nog heeft, is op zoek te gaan naar de kamer van de legendarische koning-tovenaar Kaboenke…

button lees het verhaal

…met een puzzel…

woordzoeker

Het verhaal is opgesplitst in twee delen. In het midden zit een puzzel, een woordzoeker gemaakt door Jellie Goedhart. In die woordzoeker zit een sleutelwoord verstopt. Het is de naam van dat gekke beestje dat zich om de puzzel heen heeft geslingerd.

Met dat sleutelwoord kun je het vervolg op het verhaal lezen. Je kan natuurlijk ook de puzzel eerst maken, dan kun je het verhaal in één ruk uitlezen 🙂

button maak de puzzel

…en een winactie!

Aan de lancering van de Kamer van Kaboenke is een winactie gekoppeld: ik verloot een exemplaar van De Tijdrovers voor alle lezers van dit verhaal. Wat moet je daarvoor doen? Naar Facebook gaan, het verhaal delen en een commentaartje achterlaten… Deze winactie werd afgesloten op 15 februari 2018.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s