Kinderboeken

De Tijdrovers

De TijdroversDe Tijdrovers is een avontuurlijk fantasieverhaal voor 7- tot 9-jarigen, geïllustreerd door Jellie Goedhart.

De Tijdrovers trekt de grenzen van het papieren boek helemaal open. Dankzij uitgever Tiny Tale’s Bookshop is het boek personaliseerbaar: naast namen van personages kan je ook de loop van het verhaal wijzigen. Zo heb je altijd een unieke versie van het boek in handen.

Met De Tijdrovers doe ik daar nog een schepje bovenop: Als je het boek uit hebt, krijg je van mij nog een aantal bonusverhalen, kleine verhaaltjes die op zichzelf staan, maar waarbij je meer over het hoofdverhaal van De Tijdrovers te weten komt.

Meer weten? Neem een kijkje op www.tijdrovers.net.

Andere projecten

Ik heb nog wel een paar dingetjes klaar. Geschreven, half geschreven, of uitgewerkte ideetjes die staan te springen om geschreven te worden. Een verhaaltje over een stofzuiger, bijvoorbeeld. En een cluster van fantasieverhalen waar ik al een hele tijd mee bezig ben, en die ik in 2017 verder wil uitwerken. Het is iets over een tuinkabouter en lijntjes, kleurige lijntjes…

Advertenties