De Kamer van Kaboenke

De Kamer van Kaboenke is een knotsgek, superspannend verhaal boordevol fantasie. Ideaal om voor te lezen aan kinderen van 6-10 jaar (zelf lezen vanaf 8+), of om zelf te lezen voor de lol (want die is gegarandeerd). Het gaat over Mini Milo, een ietwat chagrijnige dwerg die er alles voor over heeft om groot te worden. Daarom gaat hij op zoek naar de kamer van de legendarische koning-tovenaar Kaboenke…

“De Kamer van Kaboenke” is het derde bonusverhaal bij mijn boek De Tijdrovers, maar daar merk je weinig van als je dit verhaal leest. Het lijkt helemaal niet over het boek te gaan (schijn bedriegt) en kan daardoor prima op zichzelf staan.

Het is nu toch voorleesweek, dus dacht ik, waarom zou ik dit verhaal niet apart aanbieden? Ik moest er het einde een beetje voor aanpassen (het echte verhaal lees je op de bonussite van De Tijdrovers), maar zo kon De Kamer van Kaboenke een verhaal worden waar je het boek helemaal niet voor nodig hebt.

button lees het verhaal

De woordzoeker

woordzoeker

Het verhaal is opgesplitst in twee delen. In het midden zit een puzzel, een woordzoeker gemaakt door Jellie Goedhart. In die woordzoeker zit een sleutelwoord verstopt. Het is de naam van dat gekke beestje dat zich om de puzzel heen heeft geslingerd.

Met dat sleutelwoord kun je het vervolg op het verhaal lezen. Je kan natuurlijk ook de puzzel eerst maken, dan kun je het verhaal in één ruk uitlezen 😉

button maak de puzzel

Winactie De Tijdrovers

Aan de lancering van de Kamer van Kaboenke is een winactie gekoppeld: ik verloot een exemplaar van De Tijdrovers voor alle lezers van dit verhaal.

Advertenties