Over mij

Het begon toen een zevenjarige versie van mezelf zijn levenservaringen neerpende in een nooit afgewerkt epos genaamd “Pietje in de Zoo”. Het is nooit meer goedgekomen.

Ik stel me mijn hoofd soms voor als een verzameling eiken vaten, waarin verhalen liggen te rijpen: eentje voor elk universum, en eentje voor alles wat nergens anders thuishoort. Het is een beetje zoals met whisky: het duurt wel even voor ik er een verhaal uit kan tappen. Ik proef een stukje, giet het weer het vat in en besluit dat het nog te vroeg is.

Het gevolg: volle vaten en lege glazen. Dus legde ik mezelf wat druk op. Een website bleek een goede stok achter de deur en zo kon ik een 15-tal verhalen toch afgewerkt krijgen, plus nog wat korte stukjes hier en daar. Literaire kortverhalen, sf/fantasy, kinderverhalen en vanalles daartussen, met een hoge fantasiefactor als grootste gemene deler. Een deel daarvan kan je op deze website lezen, de rest komt nog na een laatste rondje destilleren.

Intussen heb ik een eerste kinderboek uit, en het is de bedoeling dat dat niet bij eentje blijft. En als het meezit, krijg ik dit jaar ook nog een verhaal of twee getapt.

Meer weten over mij? U vraagt, wij draaien. Er is nog iets over het wie, het waarom en over wat je allemaal met mijn schrijfsels mag doen.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s